Begonners Workshop Draailier en Doedelzak


Speel je net draailier of doedelzak? Deed bijvoorbeeld mee aan de beginnersworkshop tijdens ons workshopweekend, bij de workshopdag in oktober of speel je maximaal een paar maanden? Dan is de begonners workshop wat voor jou! Deze dag is bedoeld voor iedereen die net is begonnen. Wnt we gaan verder bouwen op wat we al kunnen. Er is een workshop voor draailier (door Cor Westbroek) en voor doedelzak (door Puck Duits)

Tijdens deze workshops gaan we opfrissen en verdiepen wat we geleerd hebben, zodat je voldoende stof hebt om thuis verder aan de slag te gaan. We kijken nog eens goed naar onze speeltechnieken, houding en welke vervolgstappen we kunnen maken. Loop je thuis tegen dingen aan? Heb je vragen? Stel deze in het inschrijfformulier aan de docent.

Datum: zaterdag 26 mei
Tijd: 13:00 tot 17:00
Plaats: Zeist (Basisschool De Griffel, De Clomp 2002)
Prijs: 35 euro
Inschrijven: onderaan deze pagina


Docenten

Cor Westbroek

Cor is een gepassioneerde draailierspeler die 'het vak' leerde bij gerenommeerde draailierspelers als Patrick Bouffard, Maxou Heintzen, Pierre Sacépé, Marcel Denis en Jacques le Correque. De draailierkennis van Cor is verbazingwekkend, hij is dan ook niet voor niks de beheerder van onze huurdraailieren. Ook geeft hij regelmatig les aan beginners en aan meer gevorderde spelers.

Puck Duits

Puck Duits won in 2005 het pretentieuze doedelzak-concours van St. Chartier en bevestigde daarmee officieel wat we eigenlijk al wisten: zij speelt Heel Erg Goed. Ze was dan regelmatig te gast als docent voor beginnende maar ook voor gevorderde spelers. Ze speelde in verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld het Spoenk-project tijdens het 25-jarige jubileum van Stichting Draailier en Doedelzak.


Locatie

Deze workshop van 26 mei vindt plaats in basisschool De Griffel te Zeist. Het adres is:
Basisschool De Griffel
De Clomp 2002/04
3704 KC Zeist


Grotere kaart weergeven

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Utrecht gaat er een rechtstreekse bus naar de locatie (buslijn 74 richting Zeist via Utrecht CS), vanaf station Driebergen-Zeist gaat er een bus waarna je 10 minuten moet lopen (buslijn 50). Plan je actuele route met bijvoorbeeld een goede ov-site zoals 9292.nl


Inschrijven