Inschrijven & kosten Zaterdagcursus 2022 - 2023


De cursus is inmiddels begonnen, de inschrijvingen zijn daarom weer gesloten.

Voor eventuele vragen, zie ook onze pagina met de veel voorkomende vragen. Mocht de vraag daar niet tussen staan kunt u contact opnemen met info@draailier-doedelzak.nl

Kosten

• Cursusreeks: 250 euro, bij betaling voor 10 oktober 240 euro.
• Huurinstrumenten: draailier en doedelzak: 90 euro per drie maanden
Bij het lenen van een instrument wordt 90 euro borg gerekend. Dit bedrag dient samen met het cursusgeld overgemaakt te worden. Uiteraard krijgt u de borg bij tijdige inlevering van het instrument in ongeschonden staat weer retour.
• Trekharmonica's huren kan via de Accordeonspecialist.nl

Voorwaarden en annulering
Voor een overzicht van de deelname voorwaarden, privacybeleid en annuleringsvoorwaarden, zie onze voorwaarden.

Voorbehoud covid-19

Uiteraard zijn al onze activiteiten natuurlijk onder de voorwaarde dat het veilig is. We volgen de experts en de vereiste maatregelen op de voet en organiseren alleen een cursus als het KAN en MAG. Indien de corona-maatregelen telkens weer verder verlengd worden, dan kijken we per evenement weer verder.
Is het realistisch om voor volgend seizoen dingen in te plannen? De experts hebben hier nog geen antwoord op en laten we een beetje hoop houden door in ieder geval leuke dingen te blijven inplannen.
Het is immers makkelijker om als het niet mag te annuleren, dan in het geval dat het wel mag last minute te organiseren. Bij annulering krijgen deelnemers alles volledig teruggestort.
>>> Lees al onze Covid-maatregelen


Inschrijven

De cursus is inmiddels begonnen, de inschrijvingen zijn geslote