Zaterdagmiddagcursus november 2020 t/m mei 2021

De inschrijving start op 24 juni 20:00


Elk jaar biedt Stichting Draailier en Doedelzak een cursusreeks aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Daarnaast is er een samenspelgroep waarbij alle instrumenten welkom zijn. Van november t/m mei is er eenmaal per maand op zaterdag les in Zeist (naast Utrecht). De cursus vindt plaats in Zeist op de volgende zaterdagen:


• 21-nov
• 12-dec
• 9-jan
• 6-feb
• 13-mrt
• 10-apr
• 8-mei

Geen instrument? Geen probleem! Cursisten kunnen een instrument huren.

De cursusdagen starten om 13.00 en duren tot 17:00.
De cursus vindt plaats in basisschool De Griffel te Zeist. Klik verder voor de routebeschrijving. Een goed bespeelbaar en perfect afgeregeld instrument is voorwaarde voor deelname. Deelnemers zijn daarnaast ook bereid thuis voldoende tijd in het instrument te steken om de lesstof voor de volgende les voor te bereiden.

Inschrijven

De inschrijving start vanaf 24 juni. Dit inschrijfformulier en de kosten van de cursus vind je op de inschrijfpagina

Voorbehoud covid-19

Uiteraard zijn al onze activiteiten natuurlijk onder de voorwaarde dat het veilig is. We volgen de experts en de vereiste maatregelen op de voet en organiseren alleen een cursus als het KAN en MAG. Indien de corona-maatregelen telkens weer verder verlengd worden, dan kijken we per evenement weer verder.
Is het realistisch om voor volgend seizoen dingen in te plannen? De experts hebben hier nog geen antwoord op en laten we een beetje hoop houden door in ieder geval leuke dingen te blijven inplannen.
Het is immers makkelijker om als het niet mag te annuleren, dan in het geval dat het wel mag last minute te organiseren. Bij annulering krijgen deelnemers alles volledig teruggestort.