Workshopdag 5 oktober 2019

voor bourdonmuziek, (bal) folk en samenspel | meer informatie binnenkort...


Ook behoefte om je te verdiepen in muziek? Altijd al draailier of doedelzak willen leren bespelen? Of ben je een meer gevorderde speler en wil je je graag een dag lang verder verdiepen in technieken of samenspel? Dit kan tijdens onze workshopdag in Zeist.
Geen instrument? Geen probleem! Voor deelnemers aan de beginnersgroepen hebben we een aantal instrumenten te leen.

De workshopdag vindt plaats in basisschool De Griffel te Zeist. Zie ook de routebeschrijving naar de locatie
Foto's workshopdag 2017:
Foto's door Rosalin vd Wal
Video's door Piter Jellema

Het cursusaanbod

De workshopdag duurt van 10:00 tot 17:00. Er zijn cursussen voor beginners maar ook verdiepende cursussen voor meer ervaren spelers over techniek, Bretons, balfolk of Galicische muziek. Momenteel werken we nog aan het programma. Meer informatie volgt.

Programma:
9.45 koffie en thee en inloop voor deelnemers
10.00 introductie docenten en start workshops
12.30 lunch
13.15 hervatting workshop
16.30 afsluiting & presentaties
17.00 hapje & drankje


Speciaal beginnersaanbod: Voorbereidingsochtend 23 september

zaterdag 23 september 10:30 - 12:30

Om meer rendement te halen uit de beginnersgroepen, bieden we de deelnemers een extra voorbereidingsochtend aan: Tijdens deze ochtend nemen deelnemers hun leeninstrument in ontvangst. Verder krijgen deelnemers dan uitleg over het instrument, de eerste instructies en huiswerk waarmee ze voorafgaand aan de weekeindcursus thuis aan de slag kunnen. Deze ochtend is op zaterdag 22 september van 10:30 tot 12:30 en vindt plaats op dezelfde locatie als de cursus op 5 oktober, zie ook de routebeschrijving. De voorbereidingsochtend en het lenen van een instrument is bij de prijs van de cursus inbegrepen.