8 sept - Bourdon in het Bos

13:00 - 18:00 Putten

Op zondag 8 september is er van 13:00 tot +/- 18:00 weer Bourdon in het Bos. Een middag gezellig samenspelen, jammen en sessies in de mooie natuur van de Veluwe. Bij deze activiteit zijn er geen workshops, cursussen of concerten. Andere instrumenten zijn natuurlijk ook welkom! Aarzel dan ook niet, meld je direct aan via onderstaand formulier en nodig je vrienden uit om mee te spelen!

Het lijkt ons leuk als alle deelnemers iets lekkers (zoet of hartig) meenemen, voor tussendoor of voor de gezamenlijke eindmaaltijd. Als organisatie zorgen we voor koffie en thee en voor een lekkere kop soep aan het einde van de middag.

Repertoire

Samenspelen is een vrij gebeuren. Iedereen kan een melodie inzetten. Maar vooraf sturen we bladmuziek zodat er in ieder geval wat gemeenschappelijk repertoire is. Doorgaans splitst de groep zich daarna , omdat we niet allemaal in dezelfde mogelijkheden qua toonsoorten hebben.

Locatie

Deze dag vindt plaats bij het gebouw van Scoutinggroep Kon-Tiki dat midden in in het Speulder- en Sprielderbos bij Putten staat. Mocht het slecht weer zijn, dan biedt dit gebouw voldoende ruimte om in kleinere en grotere groepen samen te spelen. Rolstoel toegankelijk.
Het adres is:
Garderenseweg 144-B
3881 NC Putten

Met het openbaar vervoer is deze locatie ook goed te bereiken: neem vanaf station Putten buslijn 107 (richting Ede). Stap uit bij Bushalte School Schovenhorst. Zie ook de actuele tijden op OV9292.nl.


Grotere kaart weergeven


Aanmelden Bourdon in het Bos

Graag ontvangen we vooraf de aanmeldingen zodat we het repertoire alvast naar iedereen kunnen sturen.

Voor deelname aan Bourdon in het Bos vragen we een bijdrage van 5 euro. We verzoeken dit bedrag op 8 september contant te voldoen.

Voor vragen, neem contact op met Angelique van den Brand.